Vacatures

Arts-specialist i.d Psychiatrie

AZ Sint-Elisabeth Zottegem vzw

AZ Sint-Elisabeth Zottegem is op zoek naar een arts-specialist in de psychiatrie

Het AZ Sint-Elisabeth Zottegem is een dynamisch middelgroot ziekenhuis met 333 erkende bedden, dat in 2018 toegetreden is tot het E17 ziekenhuisnetwerk. De grootte van het ziekenhuis verschaft een laagdrempelig en aangenaam contact met onze patiënten. We zetten ons in om de volledige basis specialistische zorg op een kwalitatief zo hoogstaand mogelijk niveau aan te bieden. Daarnaast hebben we ook een aantal speerpunt-disciplines en focused factories in portfolio.

Jouw uitdaging:

-        Momenteel zijn we op zoek naar een arts-specialist in de psychiatrie: u staat in voor psychiatrische raadplegingen alsook voor toezicht op de PAAZ bij gehospitaliseerde patiënten.

-        De opnameafdeling (PAAZ) is een dynamische dienst met zeer gedreven en competent multidisciplinair team. Binnen deze 30 bedden tellende afdeling volgt u uw ‘eigen’ patiënten, dit in een evenredige verdeling met de 2 geassocieerde psychiaters. U draagt een aantal vaste halve dagen per week de psychiatrische permanentie in het ziekenhuis.

-        Naast het residentiële werk participeert u in de psychiatrische poliklinische activiteit van het ziekenhuis.

Jouw talent:

-        Erkend arts-specialist in de psychiatrie

-        Bereid zijn in team te werken

-        Kwaliteitsgericht

Onze pluspunten:

Wij hebben mogelijkheid voor deeltijdse of voltijdse tewerkstelling (een voltijdse tewerkstelling behelst 4 weekdagen), in associatief verband met de 2 stafleden psychiatrie.

Er wordt – naast een vaste vrije dag per week – een ruime en flexibele vakantieregeling voorzien. Het ziekenhuis wordt ervaren als een werkgever met betrokkenheid op onze werking, en als een werkvloer met aangenaam klimaat.

Bent u geïnteresseerd of wil u meer informatie betreffende deze functie? Neem dan contact op met Dr. Diependaele S, diensthoofd