Vacatures

Psychiater

De Viersprong

De Viersprong zoekt psychiater - (min. 16 uur) – Hybride/Goes

Wat ga je doen binnen deze functie?

In deze functie werk je voornamelijk met jeugd tussen 12-18 jaar, in de toekomst kan dit nog uitgebreid worden met het jongere kind. Je verricht psychiatrische diagnostiek, bent verantwoordelijk voor het integreren van psychiatrisch en psychologisch denken in de diagnostiek en je voert het psychiatrisch deel van de behandelingen uit in nauwe samenwerking met de andere behandelaren van het programma. In het multidisciplinaire team werk je samen met ervaren collega’s waarbij er veel ruimte is voor kennisoverdracht, intervisie en supervisie. Daarbij werk je ook nauw samen met collega psychiaters. Samenwerken om een optimale behandeling te bieden is een belangrijk aspect. Je neemt deel aan de psychiater-achterwachtdienst van de Viersprong en draagt bij aan de AIOS opleiding. Deze functie is hybride in te vullen, in overleg zal dan ook worden bepaald wanneer er van je verwacht wordt werkzaam te zijn op de locatie in Goes. 

De Viersprong vindt het belangrijk dat psychiaters, naast hun vaste taken, zich ook bezig kunnen houden met psychotherapie en/of onderzoek. 

Desgewenst kan de functie uitgebreid worden met individuele psychotherapie binnen één van onze behandelprogramma’s. Er zijn mogelijkheden om, in samenwerking met de andere therapeuten en de onderzoeksafdeling, wetenschappelijke onderbouwing van het programma mee vorm te geven. Je kan meedenken in innovaties en er is een mogelijkheid om te participeren in kennisontwikkeling en -overdracht.

In gesprek bekijken we samen met jouw wat je wensen zijn. Tevens zijn er mogelijkheden tot uitbreiding in andere teams. Je specifieke taken en het aantal uur zullen we dan ook in samenspraak vaststellen.

Klik hier om meer te weten te komen over onze behandelingen voor kinderen en jongeren en hier om meer te lezen over onze uitbreiding in Goes.


Naar wie zijn we op zoek?

  • Je hebt een registratie als psychiater (MSRC);
  • Je hebt affiniteit en ervaring met jongeren met complexe psychische problemen en met systemisch werken;
  • Je bent een teamspeler die ook goed zelfstandig kan functioneren;
  • Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele, open en transparante houding. Je reflecteert op eigen handelen en bent stressbestendig.

Wat wij jou bieden
Door de diverse aspecten in de functie en de mogelijkheid deze in overleg specifiek naar jouw wensen in te vullen staat je een interessante, uitdagende en blijvend dynamische baan te wachten.
Dit mag online, hybride of on site worden ingevuld!

Je maakt echt onderdeel uit van een nieuw team die gaat werken vanuit een nieuwe locatie. Een echte uitdaging dus! Je hebt de borging van een stevig multidisciplinair team en van een bestaand, goed functionerend, zorgcentrum dat ambities heeft en garant staat voor boeiende uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen.

Er wordt doorlopend geïnvesteerd in je verdere ontwikkeling, onder andere door middel van opleiding en supervisie, waardoor jij maar ook het team zich kan ontwikkelen. Ook zijn er mogelijkheden om, in samenwerking met de andere therapeuten en de onderzoeksafdeling, wetenschappelijke onderbouwing van het programma mee vorm te geven. 

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ/AMS regeling. Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil je meebouwen aan dit nieuwe team in Zeeland? Dan gaan we graag met jou in gesprek en ontvangen we graag je sollicitatie. 

Heb je interesse maar wil je meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op met Karen Braamse, klinisch psycholoog K&J en projectleider Zeeland. Ze is te bereiken op 06-20932025 of via karen.braamse@deviersprong.nl.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt.

Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. 

We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. 

Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd?
Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. 

We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.