Agenda

Hart boven hard

18
jan

Webinar 20u met Philippe Dellespaul

Sinds haar start in 2014 streeft burgerbeweging Hart boven Hard naar een herwaardering van de mens en zijn grondrechten in het hart van de samenleving. We willen een inclusieve en duurzame samenleving creëren, waarin waarde boven winst staat.

De werkgroep Zorg om Zorg van HART BOVEN HART komt op voor goede, zingevende en verbindende zorg.
Door zorgzoekers en zorggevers samen te brengen in burgerplatformen vinden we onze weg naar de inspirerende zorgpraktijken en urgente pijnpunten die aangekaart moeten worden.

Deze bevindingen brengen we naar het parlement of, als de politici niet willen luisteren, naar acties in de publieke ruimte. Zonder zorg, gezondheid en gemeenschapsvorming zijn we niets. Dáár begint ons ware vermogen als maatschappij. Levenskwaliteit past niet in een spaarvarken.

In deze webinar zullen verbindende initiatieven rond gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg, en psychisch welzijn van elke burger verder uitgediept worden.

 

Prof.Dr. Ph.A.E.G. (Philippe) Delespaul is Hoogleraar Innovatie in de Geestelijke Gezondheidszorg aan de Universiteit van Maastricht . Hij is psycholoog en adviseert over zorginnovatie. Hij is bestuurslid van het CCAF, (F)ACT-Nederland, GIP-Benelux, Hersteltalent en de Stichting Nieuwe GGZ. Hij ontwikkelde de PsyMate™ methodiek om het dagelijkse leven van mensen in kaart te brengen. Hij is mede initiatiefnemer van de Nieuwe GGZ beweging.

Hier inschrijven aub

Tarieven
35€ VVP/VVK/VVN-leden
25€ ASO - VVP/VVK/VVN-leden
50€ anderen 

Accreditering "psychiatrie" wordt aangevraagd

Iedereen van harte welkom!

ps: Annulaties worden tot 2 dagen voor de webinar niet terugbetaald

Info

op donderdag 18 jan 2024

vvp activiteit

Plaats:
online

Organisatie:
vvp

Spreker(s):
Philippe Delespaul

Moderator:
Peter Niemegeers

Accreditering

Organisatornummer: 2.862

Erkenningsnummer activiteit: 23032379

Rubriek: 2

Accrediteringspunten: 1,5