Agenda

De kracht van prentenboekverhalen om psychische problemen bespreekbaar te maken - An Swerts

14
mrt

Webinar 20u

 “Denk eens terug aan de tijd dat je een lagereschoolkind was. Aan dat ene boek dat je vooruithielp, toen je met iets worstelde. Dat je (h)erkenning bood, minder alleen deed voelen en ook anderen hielp om ’jou’ beter te begrijpen. En dat ten slotte ook hielp om de juiste woorden te vinden, waardoor je er ook eens met een volwassene over kon praten – thuis, in de klas, bij de psycholoog of de psychiater.

Warme, herkenbare verhalen kunnen het verschil maken, toch?
Daarom schrijf ik prentenboekverhalen over gevoelige thema’s, zoals psychische stoornissen, en voeg ik achteraan – voor de volwassen voorlezer – nog een ruim interview toe met een psychiater of psycholoog.

In dit Webinar ga ik daar graag verder op in aan de hand van mijn kinderboeken voor de ‘Pleister’-reeks van Clavis Uitgeverij.”- An Swerts

 

An Swerts is apotheker, maar leeft van haar pen als journalist voor de Knack-magazines en als auteur van kinderboeken voor Clavis Uitgeverij.


Accreditering "Ethiek en economie" is aangevraagd

Hier inschrijven: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdLiHVuBqdOEYX7exf2F6h57CPK0L4XcUo0GLGXU8YDB6H6oA/viewform?...


Iedereen van harte welkom!

Info

op dinsdag 14 mrt 2023

vvp activiteit

Plaats:
Online

Organisatie:
VVP

Spreker(s):
An Swerts

Moderator:
Peter Niemegeers

Accreditering

Organisatornummer: 2.862

Erkenningsnummer activiteit: 23003509

Rubriek: 6

Accrediteringspunten: 1,5