Contact vvp

Vacatures

Psychiater (M/V)

OPZ Geel

Ter ondersteuning van ons artsenkorps, zijn wij op zoek naar een psychiater

Het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum is een openbaar psychiatrisch zorg- en kenniscentrum met een tweedelijnsopdracht, dat voor mensen met een psychiatrische problematiek en hun directe omgeving, op respectvolle wijze professionele zorg organiseert om samen te werken aan herstel.  Ruim 610 personeelsleden en 800 plaatsen en bedden verdeeld over drie divisies richten zich, elk met hun eigen aanpak en expertise naar de specifieke doelgroepen Volwassenen, Ouderen en Jongeren.

Profiel
U bent een erkend psychiater of een laatstejaars in opleiding. U werkt in multidisciplinair teamverband, neemt deel aan wachtdiensten en eventuele nazorgprogramma’s. U bent verantwoordelijk voor medicamenteuze ondersteuning en neemt diagnosticerende taken op.

U beschikt over de vaardigheden om samen te werken op basis van respect en vanuit de geest van voortdurend verbeteren. U hebt een heldere visie over zorg en kan deze visie in innovatief handelen vertalen.  U bezit een open communicatiestijl en bent een teamplayer. U kan een visie ontwikkelen en overbrengen op een team en bent bereid eindverantwoordelijkheid op te nemen.

U kan een visie ontwikkelen m.b.t. vermaatschappelijking van zorg. U hebt interesse in werken binnen mobiele teams in acute zorg voor volwassenen.

 

Wat bieden we u

Een voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur waarbij relevante ervaring wordt gehonoreerd, een bedrijfswagen, aantrekkelijke en gezinsvriendelijke arbeidsvoorwaarden, vormings- en opleidingskansen, een aantrekkelijke vakantieregeling, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, … 

 


VVP web • Leuvensesteenweg 517 • B-3070 Kortenberg • Tel: 02 758 08 14 • GSM: 0498 54 37 05 • Fax: 02 759 98 78 • info@vvp-online.be