Agenda vvp

Agenda

2de congres perinatale psychiatrie -

26
sep

Een thema waarvan we voelen dat het leeft bij hulpverleners die zorg bieden aan jonge moeders & ouders en hun (ongeboren) kind. Net als bij onze vorige editie beogen we een breder publiek: artsen, vroedvrouwen, psychologen, therapeuten, sociale werkers, …. We willen graag focussen op moeders die reeds voorafgaand een psychotische kwetsbaarheid (bipolaire stoornis, schizofrenie, …) hebben, alsook op moeder die voor het eerst een postpartum psychose ontwikkelen net na de geboorte.

Aan deze dag werken zowel collega’s mee uit het internationale als nationale veld. Allereerst de collega’s van de moeder-baby-eenheden van Sint Denijs-Westrem en Zoersel. Daarnaast zijn we heel blij dat ook de collega's van het Erasmus MC, die wereldwijd gerenomeerd zijn voor hun werk rond postpartum psychose en bipolariteit in het peripartum, intensief meewerken aan deze dag. Uiteraard werken ook vele van onze collega’s in huis, UPC KU Leuven en UZ Leuven, mee aan deze dag. Perinatale mentale gezondheid is dan ook een multidisciplinair gegeven.

Wij hopen u te mogen ontmoeten op deze dag! Wij danken u alvast voor uw hulp bij de bekendmaking onder uw medewerkers en leden.

Vriendelijke groeten,

Titia Hompes


Info

op donderdag 26 sep 2019

Plaats:
provinciehuis Leuven

Organisatie:
UPC KU Leuven

Spreker(s):
prof. dr. Stephan Claes, dr. Eline Poels, prof. dr. Peter Adriaenssens,

Moderator:
Titia Hompes

Inlichtingen:
programma en inschrijvingen

VVP web • Leuvensesteenweg 517 • B-3070 Kortenberg • Tel: 02 758 08 14 • GSM: 0498 54 37 05 • Fax: 02 759 98 78 • info@vvp-online.be