Agenda vvp

Agenda

Gezamenlijke motortocht tegen stigma

27-27
aug

Heb je een moto? Rij dan mee tegen stigma op 27 augustus, samen met andere psychiaters-motards!

Shrinks on Bikes’, en dat u belangstelling heeft voor de tweede editie van onze jaarlijkse gesponsorde motortocht. 

Vanaf het startpunt in De Meern, rijden we deze dag een mooie tocht van ong. 200 kilometer in de omgeving van Utrecht. Uiteraard stoppen we op gezette tijden voor koffie/thee met lekkers en een overheerlijke pannenkoekenlunch. Natuurlijk rijdt u de tocht in het felbegeerde ‘shrinks-hesje’ (zie bijgevoegde afbeelding). We streven naar een onvergetelijk onthaal door enthousiaste toeschouwers bij het eindpunt, alwaar we de dag met elkaar afsluiten met een hapje, drankje en muziek. 


De eerste editie vorig jaar was een succes, maar de komende editie willen we nog groter maken: ten minste 50 deelnemende ‘Shrinks’, méér motoren, méér publiciteit en toeschouwers en natuurlijk méér opbrengst voor het goede doel. 
De gehele opbrengst van de tocht gaat wederom naar Stichting Samen Sterk zonder Stigma en hun Social Run-projecten

Bij deze nodigen wij u van harte uit om op zondag 27 augustus a.s. deel te nemen aan de ‘Social Shrinks on Bikes Ride 2; een compleet verzorgde motortocht met collega-psychiaters, waarmee u tegelijk het goede doel steunt.

Inschrijven 

Stuur een e-mailtje naar communicatie@nvvp.net met daarin uw naam, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer. Wij sturen u dan een factuur voor het inschrijfbedrag van 75 euro (incl. hesje) en na betaling is uw inschrijving definitief.

 

Motortocht tegen stigma

van zondag 27 aug 2017
tot zondag 27 aug 2017

andere activiteit

Plaats:
De Meern

Organisatie:
Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP)

Inlichtingen:
communicatie@nvvp.net

VVP web • Leuvensesteenweg 517 • B-3070 Kortenberg • Tel: 02 758 08 14 • GSM: 0498 54 37 05 • Fax: 02 759 98 78 • info@vvp-online.be